Şehit Kalender Özdemir, dualarla anıldı

Şehit Kalender Özdemir, dualarla anıldı
Hakkari'nin Çukurca ilçesi Haskel dağı kırsalında 2011 yılında şehit düşen Kırıkkaleli Piyade Astsubay Başçavuş Kalender Özdemir, şehit oluşunun 13. Yılında dualarla anıldı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından düzenlenen programla Kırıkkaleli Piyade Astsubay Başçavuş Kalender Özdemir, şahadetinin 13.yılında Hasandede köy mezarlığında kabri başında anıldı. Dernek Başkanı Rifat Öcal, şehit Özdemir hakkında bilgiler verdi.

ehit-kalender-ozdemir-dualarla-anildi-4.jpg

Öcal, “17 Kasım 1976 tarihinde ilimizde dünyaya gelmiş, ilk ve orta öğrenimini ilimizde tamamlayıp, Karaman Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olmuştur. 1996 yılında Çankırı Piyade Astsubay Sınıf Okulu’ndaki eğitimini tamamlayarak Genel Kurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı emrinde görevine başlamıştır.”

AİLELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

“01 Temmuz 2011 tarihinde Hakkâri ili Çukurca ilçesi Yeşiltepe mevkiinde terör örgütü ile çıkan çatışma sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Şehidimiz düzenlenen Askeri törenle Hasandede Köy mezarlığından son yolculuğuna uğurlanmıştır.

sehit-kalender-ozdemir-dualarla-anildi-2.jpg

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi olarak Şehidimiz Kalender Özdemir kardeşimizi şahadetinin 13.yılında bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz “dedi.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

Hasandede Köy Muhtarı Hasan Özcan'ın da katıldığı programda Hasandede Cami İmam Hatibi Selim Aydın tarafından okunan Kur’an-I Kerim ve yapılan dualarla Şehidimiz Kalender Özdemir şahadetinin 13.yılında bu vesile ile de bütün Şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.