Projeler ve yatırımlar değerlendirildi

Projeler ve yatırımlar değerlendirildi
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında, Kırıkkale’nin gelişimine yön verecek önemli projelerin masaya yatırıldığı bir haftalık değerlendirme toplantısı düzenlendi.

KIRIKKALE’NİN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ

Toplantıda, Vali Yardımcıları tarafından il genelinde devam eden ve planlama aşamasındaki projelerin son durumu ve ilerleme süreci detaylı bir şekilde sunuldu. Vali Makas, toplantıda yaptığı konuşmada, Kırıkkale'nin daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini vurguladı. Projelerin vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik olduğunu belirten Vali Makas, "İlimizin her köşesine hizmet götürmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu projelerle Kırıkkale'mizin geleceğini inşa ediyoruz." dedi.

GENEL SORUN VE TALEPLER GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda ele alınan başlıca konular arasında: Altyapı çalışmaları: Yol, su, kanalizasyon gibi temel altyapı hizmetlerinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi. Eğitim: Okul binalarının yenilenmesi, eğitim kalitesinin artırılması ve öğrenci başarısının desteklenmesi. Sağlık: Sağlık hizmetlerinin erişebilirliğinin artırılması ve sağlık tesislerinin modernizasyonu Ulaşım: Ulaşım ağının genişletilmesi ve toplu taşıma sisteminin iyileştirilmesi Çevre: Çevre sorunlarının çözümü ve yeşil alanların artırılması” konuları görüşüldü.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.