Orhan Kılıç’tan burs müjdesi! Başvurular başlıyor

Orhan Kılıç’tan burs müjdesi! Başvurular başlıyor
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkaleli iş insanı e-imza Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite öğrencilerine yönelik burs desteğini sürdürüyor. Gençlere müjde veren Kılıç, “Gençlerimizin eğitim süreçlerinde yanlarındayız” dedi.

2 BİN 500 TL DESTEK SAĞLANACAK

Yaptığı çalışmalarda Türkiye genelinde adından söz ettiren Kırıkkaleli iş insanı e-imza Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda anlamlı bir yardım kampanyasına imza atıyor. Kılıç, üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği burs desteğini bu yılda yineleyecek. Başvurusu kabul edilen öğrencilere aylık olmak üzere 2 bin 500 TL burs desteği sağlanacak.

orhann.jpg

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Gençlerin her alanda desteklenmesi gerektiğini belirten Kılıç, geleneksel hale getirdikleri burs desteklerini bu yılda devam ettirme kararı aldıklarını vurguladı. İmkanları dahilinde başvurusu kabul edilen öğrencilere aylık 2 bin 500 TL destek sağlayacaklarını vurgulayan Kılıç, “YKS tercihlerinde istedikleri üniversitelere yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı burs başvuruları 5 Eylül 2024 tarihinde başlayacaktır” dedi.

Bu haber toplam 899 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.