Nüfus, bir milletin en önemli sermayesidir

Nüfus, bir milletin en önemli sermayesidir
 Muhabir
11 Temmuz Dünya Nüfus Günü dolayısıyla, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Aysel Karabiber ve beraberindeki heyet, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ı makamında ziyaret etti.

ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

Ziyarette, nüfus müdürlüğü çalışmaları ve Kırıkkale'deki nüfus hareketliliği hakkında Vali Makas'a bilgi verildi. Vali Makas, ziyareti ve Dünya Nüfus Günü'nü kutlayarak, nüfus müdürlüğü personellerinin özverili çalışmalarını takdir ettiğini belirtti. Makas yaptığı açıklamada: "Nüfus, bir milletin en önemli sermayesidir. Nüfus politikamızı, ülkemizin kalkınma ve refahına katkıda bulunacak şekilde belirlememiz ve uygulamaktayız. Bu kapsamda, nüfus müdürlüklerimiz de önemli bir görev üstlenmektedir."

nufus-bir-milletin-en-onemli-sermayesidir2.jpg

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET SUNUYORUZ

"Nüfus müdürlüğü personellerimiz, kimlik belgesi ve diğer nüfus işlemleri gibi konularda vatandaşlarımıza hızlı ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Bu vesileyle, tüm nüfus müdürlüğü çalışanlarının Dünya Nüfus Gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim." İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Aysel Karabiber de yaptığı açıklamada: "Nüfus müdürlükleri olarak, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmak için çalışıyoruz.”

GEREKEN ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ

“Dünya Nüfus Günü, nüfusun önemini hatırlatmak ve bu konudaki farkındalığı artırmak için önemli bir fırsattır. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın Dünya Nüfus Gününü kutlar, nüfus politikamıza katkı sağlamalarını rica ederiz." Vali Makas, daha sonra nüfus müdürlüğü personelleriyle bir araya gelerek sohbet etti ve günlerini kutladı.

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.