Murat Ağırtaş, müdürlük görevine veda etti

Murat Ağırtaş, müdürlük görevine veda etti
Kırıkkale’de uzun dönem İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan ve Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Aile Hekimliği Uygulama ve Geliştirme Dairesi Başkanı olarak atanan Dr. Murat Ağırtaş, müdürlük görevine veda etti.

muratagirtas2.jpg

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş’ın Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Aile Hekimliği Uygulama ve Geliştirme Dairesi Başkanı olarak atanması nedeniyle il yöneticileri tarafından uğurlama töreni yapıldı. İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Adem Yen öncülüğünde gerçekleştirilen törende Dr. Yeni Dr. Ağırtaş’a bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

muratagirtas3.jpg

KAPIM HER ZAMAN SİZLERE AÇIKTIR

Kırıkkale’den ayrılmadan önce son kez İl Sağlık Müdürü olarak tüm sağlık yöneticileri ile bir araya gelen Ağırtaş, 2019 yılından itibaren ekipçe güzel çalışmalar yaptıklarını, koordineli ve istişareli bir şekilde ilin sağlık durumunu yükselttiklerini belirterek “Kırıkkale’de güzel bir ekiple çalıştım. Pandemi sürecini beraber çalışarak geçirdik. Türkiye’de süreci en az zararla atlatan illerden biri olduk. Kariyerim açısından sizlerle çalışmak şerefine nail oldum. Gönlüm ve kapım her zaman sizlere açıktır” dedi. İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Adem Yeni ise yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisi ile Dr. Murat Ağırtaş’a yöneticiler adına buket takdim etti.

Bu haber toplam 22 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.