Kırıkkale’ye olan sevdamız asla bitmeyecek

Kırıkkale’ye olan sevdamız asla bitmeyecek
 Muhabir
AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan ile bir araya geldi. Pehlivanlı, “Bizim Kırıkkale'ye olan sevdamız, gönül bağımız asla bitmeyecek” dedi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, bir dizi ziyaret ve programlar kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitti. Burada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Av. Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ardından AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan ile bir araya gelerek, yapıla çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Pehlivanlı, “Kıymetli Bakanımıza nazik kabulleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dedi.

kirikkale2.jpg

GÖNÜL BAĞIMIZ ASLA BİTMEYECEK

Pehlivanlı, “Milletvekilimiz Mustafa Kaplan ile Gazi Meclisimizde bir araya geldik. Bizim Kırıkkale'ye olan sevdamız, gönül bağımız asla bitmeyecek. İlgi ve alâkalarından dolayı değerli vekilimize teşekkür ederiz. Kırıkkale için her alanda en iyi çalışmayı gerçekleştirmek için gereken mücadelemizi sergiliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.