Kırıkkale’nin asayiş ve güvenliği değerlendirildi

Kırıkkale’nin asayiş ve güvenliği değerlendirildi
 İnternet Editörü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, Vali Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen'in katılımıyla Video Konferans Sistemi üzerinden güvenlik toplantısı yapıldı.

GEREKEN TEDBİRLERİ ALIYORUZ

Toplantıda Kırıkkale'nin genel asayiş durumu, suç ve suçlularla mücadele çalışmaları, trafik güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması konularında değerlendirmeler yapıldı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, yaptığı açıklamada, Kırıkkale'nin huzur ve güven ortamının korunması için tüm imkanların seferber edileceğini söyledi. Yerlikaya, "Kırıkkale'de asayiş ve güvenliği sağlamak için kolluk kuvvetlerimizle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Suç ve suçlularla mücadelede en son teknolojiyi kullanıyoruz. Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamaları için her türlü tedbiri alıyoruz." dedi.

HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPMAYA HAZIRIZ

Yerlikaya, vatandaşlardan da asayiş ve güvenliğe katkıda bulunmalarını istedi. Vali Makas ise Kırıkkale'de asayiş ve güvenliğin sağlanması için tüm kurum ve kuruluşların birlikte çalıştığını ifade etti. Makas, "Kırıkkale'de huzurlu ve güvenli bir ortam oluşturmak için kolluk kuvvetlerimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız." diye konuştu.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.