Kırıkkale’de TOGG ücretsiz gelin arabası olacak

Kırıkkale’de TOGG ücretsiz gelin arabası olacak
 Muhabir
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de evlenecek genç çiftler için belediye başkanlarının hizmetine sunulan makam aracı TOGG, evlenecek genç çiftler için ücretsiz gelin arabası olacak.

GENÇ ANLAMLI BİR DESTEK OLACAK

Kırıkkale Belediyesi tarafından Millet Bahçesi içerisinde ‘Düğün Salonu ve Kına Konağı’ yaptırıldı. Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale’ye hayırlı olmasını diledi. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, vatandaşlardan en çok gelen talepler arasında yer alan ‘Düğün Salonu ve Kına Konağı’ sözünü tuttu. Millet Bahçesi içerisinde daha önceden Millet Kıraathanesi olarak belirlenen yerin başka bir yere taşınmasıyla birlikte burası evlenecek genç çiftlerin evlilik yolunda ilk adımı atması amacıyla ‘Düğün Salonu ve Kına Konağı’ oldu.

kirikkalede-togg-ucretsiz-gelin-arabasi-olacak-2.jpg

2 SALONU KİRALAYANLARA VERİLECEK

Toplamda 500 kişilik kapasitesi bulunan Düğün Salonu, 200 kişilik Kına Konağının kiralanması durumunda da Belediye Başkanlarının hizmetine sunulan TOGG araç, ücretsiz olarak gelin arabası olarak gelin ve damadın hizmetine sunulacak. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Değerli hemşehrilerimiz bugün 12 Temmuz 2024. Göreve geldiğimiz gün olan 4 Nisan 2024'ten beri tam 100 gün geçmiş. Bugün sizlerden gelen ve en fazla talep olan düğün salonu ve kına konağını hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 442 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.