Kırıkkale’de Huzurevi, 2025 yılında tamamlanacak

Kırıkkale’de Huzurevi, 2025 yılında tamamlanacak
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yüzde 62’si tamamlanan ve 2025 yılı Temmuz ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Kırıkkale Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.

MODERN TESİSLERLE DONATILACAK

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 102 kişilik yatak kapasiteli Kırıkkale Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Makas, huzurevinin 2025 yılı Temmuz ayında tamamlanacağını müjdeledi. 10.688 m² inşaat alanına sahip olan huzurevinde 72 tek kişilik ve 15 çift kişilik oda bulunacak. Vali Makas, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, huzurevinin yaşlıların konforlu ve huzurlu bir şekilde barınma ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde modern tesislerle donatılacağını belirtti.

huzurevi-2025-yilinda-tamamlanacak3.jpg

SEVGİYLE EN İYİ ŞEKİLDE BAKILACAK

Huzurevinin inşaatının şu anda yüzde 62'sinin tamamlandığını ifade eden Vali Makas, kalan çalışmaların da hızla tamamlanacağını ve huzurevinin 2025 yılı Temmuz ayında hizmete gireceğini söyledi. Çalışan personele kolaylıklar dileyen Vali Makas, huzurevinin tamamlanmasıyla birlikte Kırıkkale'deki yaşlıların en iyi şekilde bakılacağını ve yaşam kalitelerinin artacağını vurguladı. Kırıkkale Huzurevi inşaatı, yaşlılara yönelik önemli bir yatırım olarak değerlendiriliyor. Huzurevinin tamamlanmasıyla birlikte Kırıkkale'deki yaşlılar, modern ve konforlu bir ortamda tüm ihtiyaçlarının karşılanması imkanına kavuşacak.

huzurevi-2025-yilinda-tamamlanacak2.jpg

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.