Kırıkkale'de Haşereyle Mücadele Yoğunlaşıyor

Kırıkkale'de Haşereyle Mücadele Yoğunlaşıyor
Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin her alanında ilaçlama çalışmaları yapılıyor.

Kırıkkale Belediyesi, vatandaşların sağlığı ve temiz bir çevre için haşereyle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Ahmet Önal, ekiplerin 7/24 sahada olduğunu ve güvenli yöntemlerle ilaçlama yaptığını belirtti.

kirikkalede-hasereyle-mucadele-yogunlasiyor2.jpg

Kırıkkale'de haşere sorununa kalıcı çözüm bulmak için belediye ekipleri yoğun mesai harcıyor. Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada, "Şehrimizin her köşesinde vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları için ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz, çevreye duyarlı ilaçlarla ve titizlikle çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmalarını ve temizlik konusunda gerekli özeni göstermelerini rica ediyorum." dedi.

Kırıkkale Belediyesi, vatandaşların sağlığını ön planda tutarak haşereyle mücadele çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Ahmet Önal, "Şehrimizin temiz ve sağlıklı olması için hep birlikte çalışmalıyız. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın huzuru için 7/24 görev yapıyor. Vatandaşlarımızın da çöplerini zamanında çıkarmaları ve çevre temizliğine dikkat etmeleri büyük önem taşıyor." şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.