Kırıkkale’de çiftçilere yeni sistem anlatıldı

Kırıkkale’de çiftçilere yeni sistem anlatıldı
 Muhabir
Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçi kayıt sisteminde yapılan değişikliklere yönelik bilgilendirme yapıldı.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Toplantıda, yeni destekleme modeli, destek miktarları ve çiftçilerin dikkat etmesi gereken hususlar ile sistem kayıtlarının nasıl yapılacağı detaylı olarak anlatıldı. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından tarım alanında yapılan çalışmaların daha üst seviyelere çıkartılması amacıyla önemli çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçi kayıt sisteminde yapılan değişikliklere yönelik bilgilendirme yapıldı

ciftci21.jpg

SİSTEM KAYITLARININ DETAYLARI

Toplantıda, yeni destekleme modeli, destek miktarları ve çiftçilerin dikkat etmesi gereken hususlar ile sistem kayıtlarının nasıl yapılacağı detaylı olarak anlatıldı. Toplantı salonunda, İl Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ve İlçe personellerin katılımıyla yeni destekleme modeli ve çiftçi kayıt sisteminde yapılan değişikliklerin anlatıldığı toplantı düzenlendi. Toplantıda, yeni destekleme modeli, destek miktarları ve çiftçilerin dikkat etmesi gereken hususlar ile sistem kayıtlarının nasıl yapılacağı detaylı olarak anlatıldı.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.