Kırıkkale Büro Memur-Sen’den Amasya çıkarması

Kırıkkale Büro Memur-Sen’den Amasya çıkarması
 İnternet Editörü
Büro Memur-Sen 8. Bölge toplantısı şehzadeler şehri Amasya’da gerçekleştirildi. Toplantıya Kırıkkale Büro Memur-Sen yönetimi katıldı.

HEDEFİMİZ 140.000 YENİ ÜYE

Büro Memur-Sen 8. Bölge Toplantısı yoğun katılım ile Amasya da yapıldı. Toplantıya Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Yozgat, Kırşehir, Samsun, Sivas, Tokat, Çorum, Ordu ve Kırıkkale Şube Başkanları, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Temsilcileri katıldı. Kırıkkale Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak, Kadın Komisyonu Başkanı Esra Ünsal ve yönetimi Kırıkkale de ki üyelerin taleplerini, sorunlarını ve beklentilerini dile getirdi. 8 Bakanlık ve 51 Kurumda faaliyette bulunan Büro Memur-Sen’in her bir üyesine ulaşarak üyelerini dinleme fırsatı bulduklarını dile getiren Toprak, “Saha çalışmalarına önem veriyoruz. Yılmadan yorulmadan kamu kurumunda çalışan her bir arkadaşımıza ulaşarak onların sesi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

kirikkale-buro-memur-senden-amasya-cikarmasi1.jpg

ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Kamu görevlilerinin mali, sosyal ve özlük haklarını devamlı savunacaklarını belirten Genel Başkan Yazgan, “ülkenin dört bir yanında kamu görevlilerini yerinde ziyaret ederek, memurların sorunları için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bundan sonrada kamu görevlilerimizin daha fazla hakka sahip olması için mücadeleye devam edeceğiz. Yönetim kurulumuz ve teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde Büro Memur-Sen’imizi yeni zirvelere taşımak için ve kamu görevlilerimizin haklarını daha ileri noktalara getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha güçlü Büro Memur-Sen için, tüm teşkilatımızla el ele, gönül gönüle hep birlikte ve her zaman istişare halinde olacağız. Bölge toplantılarımız örgüt iletişimimiz açısından oldukça önemli böylece geleceğe daha güçlü bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.