Kırıkkale Belediyesi'nden ücretsiz tercih danışmanlığı!

Kırıkkale Belediyesi'nden ücretsiz tercih danışmanlığı!
 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediyesi tarafından, YKS tercihleri kapsamında öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriliyor. Alanında tecrübeli hocalar, öğrencilere aldıkları puanlara göre tercih desteği sağlıyor.

HARİKA BİR HİZMET SUNUYOR

Kırıkkale Belediyesi, üniversite sınavlarına giren gençlerin doğru kararlar vermesine yardımcı olmak amacıyla harika bir hizmet sunuyor. Alanında uzman hocalar, öğrencilerin puanlarına göre en uygun üniversite ve bölümleri belirlemeleri için ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.
Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın da belirttiği gibi, Kırıkkaleli gençler her zaman destekleniyor. Bu önemli süreçte öğrencilerin yanlarında olmak isteyen belediye, 2 Ağustos'a kadar Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi'nde ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor.

yks-jpg2.jpg

NEDEN BU HİZMET ÖNEMLİ?

Doğru tercih: Uzmanlar sayesinde öğrenciler, puanlarına uygun ve geleceklerine yön verecek doğru bölümleri seçebilecekler. Kaygı azaltma: Tercih sürecinde yaşanan kaygı ve stres, uzmanların yardımıyla azaltılabilir. Bilgilendirme: Öğrenciler, üniversiteler ve bölümler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirler. Bu hizmet, YKS sınavına giren ve üniversite tercihi yapacak olan tüm Kırıkkaleli öğrencilere yönelik. Başvuru için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. 2 Ağustos'a kadar belirtilen tarihlerde Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi'ne giderek danışmanlık hizmetinden faydalanabilirsiniz.

UZMANLARDAN DESTEK ALMAKLA DAHA KOLAY

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, "Kırıkkaleli gençlerimizin her zaman yanındayız;
Genç ‪üniversite adaylarımız, 2 Ağustos'a kadar devam edecek olan "‪Ücretsiz" Tercih Danışmanlığı için sizleri saat 09.00-17.00 saatleri arasında Kırıkkale Belediyesi Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezimize bekliyoruz. 09.00-17.00. Unutmayın: Geleceğiniz için doğru kararlar almak, bu süreçte uzmanlardan destek almakla daha kolay!

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.