Keskin'e vidanjör ve çöp kamyonu hibe edildi

Keskin'e vidanjör ve çöp kamyonu hibe edildi
 İnternet Editörü
Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bozuk olan yolların bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Diğer bir yandan ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından vidanjör ve çöp kamyonu hibe edildi.

BAKIM ONARIMLAR YAPILIYOR

Keskin'de bozuk yollara son vermek için çalışmalar hız kazandı. Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger'in önderliğinde başlatılan çalışmalarla, ilçe genelinde bozuk olan yollar tek tek onarılıyor.

keskin3.jpg

Başkan Cönger, yaptığı açıklamada, "Keskinli hemşehrimizin refahı için ilçemizde bozuk yolların bakım onarım işlemine başlanmış olup en kısa sürede ilçe genelinde bozuk yolların bakım onarımını yaparak hemşehrimizin mağdur olmamaları ve daha yaşanabilir bir Keskin için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

keskin2.jpg

VİDANJÖR VE ÇÖP KAMYONU HİBE EDİLDİ

Yol onarım çalışmalarının yanı sıra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan da vidanjör ve çöp kamyonu hibesi alındı. Bakanlık tarafından hibe edilen vidanjör ve çöp kamyonu için gerekli üst yapı ekipmanları için de firmalarla görüşmelere başlandı. Keskin Belediyesi, ilçe genelinde daha temiz ve yaşanabilir bir ortam oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu haber toplam 1451 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum