Karahacılı köyünde muhtar evi tamamlandı

Karahacılı köyünde muhtar evi tamamlandı
 Muhabir
Kırıkkale’nin Çelebi İlçesinde Kaymakam Mehmet Melih Dalan, ilçeye bağlı köyleri ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Dalan, muhtar evinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

KÖYLÜLERE HİZMET SUNACAK

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesine bağlı Karahacılı Köyü'nde muhtarlık hizmetlerinin daha modern ve konforlu bir ortamda sunulması amacıyla inşa edilen muhtar evi tamamlandı ve düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Kaymakam Mehmet Melih Dalan, kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

karahacili-koyunde-muhtar-evi-tamamlandi-doc2.jpg

HAYIRLI OLMASI DİLEĞİNDE BULUNDU

Kaymakam Dalan, yaptığı konuşmada, muhtar evinin köyün önemli bir ihtiyacını karşıladığını ve muhtarlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulmasına katkıda bulunacağını ifade etti. Dalan, muhtarlara ve vatandaşlara hayırlı olması dileğinde bulundu. Muhtar evinin yapımı, Çelebi Kaymakamlığı ve Karahacılı Köyü Muhtarlığı'nın ortak çalışmasıyla gerçekleştirildi. Binada muhtarlık makam odası, toplantı salonu, mutfak ve WC gibi bölümler yer alıyor.

Muhtar evinin açılmasıyla birlikte Karahacılı Köyü sakinleri, muhtarlık hizmetlerine daha kolay ve rahat bir şekilde ulaşabilecekler.

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum