İYİ Parti’de görev değişimi!

İYİ Parti’de görev değişimi!
 Muhabir
İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevinde değişiklik yaşandı. Mevcut İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu genel merkeze görevlendirildi. İl Başkanlığı görevine ise Tolga Tanrıverdi getirildi.

KUZUCU, GENEL MERKEZE GÖREVLENDİRİLDİ

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı olarak görev yapan Av. Yavuz Kuzucu, genel merkeze görevlendirildi. İl Başkanlığı görevine ise Tolga Tarıverdi getirildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kuzucu, “Değerli hemşehrilerim, kıymetli dava arkadaşlarım İYİ Parti Genel Merkezinde görevlendirilmiş olmam nedeniyle bugün itibariyle İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım” dedi.

iyi-partide-gorev-degisimi2.jpg

BİRLİKTE ÖNEMLİ MÜCADELE VERDİK

“İYİ Partimizin kurulduğu günden itibaren gurur ve onurla görev yaptığım Kırıkkale Merkez ilçe başkanlığım ve Kırıkkale il başkanlığım dönemimde destek olan tüm üyelerimize, birlikte görev yaptığımız il, ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize bize destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Ayrıca şahsıma verdiği desteği her zaman hissettiğim Genel başkanımız Müsavat Dervişoğlu’na, teşkilat başkanımız Hasan Toktaş’a ve tüm genel merkez yöneticilerimize teşekkür ederim.”

EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

“İstifa etmem nedeniyle İYİ Parti Kırıkkale il başkanlığına atanan Tolga TAnrıverdi’ye başarılar dilerim. İYİ Partimizin Kırıkkale’de başarılı olması için kendisine her türlü desteği vereceğimi belirtmek isterim. Tüm teşkilat mensuplarımızla beraber daha İYİ bir Türkiye, daha İYİ bir KIRIKKALE mücadelemi ilk günkü heyecanımla devam ettireceğim. İYİ’lerin güneşi parlamaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 344 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.