İşçilerden zordayız, geçinemiyoruz eylemi!

İşçilerden zordayız, geçinemiyoruz eylemi!
 İnternet Editörü
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından Ankara’da düzenlenen "Zordayız, Geçinemiyoruz" mitingine binlerce işçi katıldı. Eyleme Kırıkkale Petrol İş Sendikası Başkanı Mehmet Doğan ve üyeleri de destek verdi.

ARTIK BIÇAK KEMİĞE DAYANDI

Petrol İş Sendikası Kırıkkale Şubesi, Ankara’da düzenlenen "Zordayız, Geçinemiyoruz" mitingine tam kadro katıldı. Kırıkkale Petrol İş Sendikası Başkanı Mehmet Doğan ve üyeleri de destek verdi. Doğan, “20 Ekim'de Ankara Tandoğan’da Petrol İş Sendikası Kırıkkale Şube olarak sloganlar, marşlar eşliğinde halaylar çekerek yerimizi aldık. Meydanlardaydık çünkü artık bıçak kemikteydi isyan büyüyordu içimiz yangın yeri gibiydi birşeyler yapılmalıydı bu kendini bilmez düzen adaletsiz bir biçimde saldırıyordu ülkenin üzerine tüm yaşam alanlarımıza koruyamaz oldular emekçileri, emeklilerimizi kadınlarımızı, çocuklarımızı ezilen ezdirilen hep biz adaletsiz düzendi.”

isciler2.jpg

TÜİK VERİLERİ YANILTIYOR

“Aslında isteğimiz çokta değildi bizden aldıklarını bir kaç zengine değil de bizlere verilmesiydi adaletsiz vergi sisteminin düzeltilmesiydi hırsız TÜİK verileri bizim çocuklarımızın geleceğini çalmaktaydı, bu düzene bir dur demenin zamanı gelmiş ve geçmekteydi ve konfederasyonumuz Türk İş öncülüğünde artık daha güçlüyüz biliyoruz ki dünya yerinden oynar işçiler birlik olsa. Mitinge gelen gelemeyen üyelerimize destekleri için teşekkür ederiz.

isciler3.jpg

Konfederasyon yönetiminin örgütlenmesine önem vermediği, teknik ayrıntıların sendikalara son anda bildirildiği mitinge geniş katılımın olması işçiler için bıçağın kemikte olduğunun bir göstergesi olarak yorumlandı” dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.