IPARD çalışmaları devam ediyor

IPARD çalışmaları devam ediyor
Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde, il genelinde tarım alanında yapılan çalışmalar değerlendirildi. Toplantıda, IPARD 1. çağrı kapsamında yapılan çalışmalar görüşüldü.

ÖNEMLİ PROJELER GELİŞTİRİLİYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı birim ve kuruluşları arasındaki koordinasyonu sağlamak ve işbirliğini artırmak amacıyla, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda, Bakanlığa bağlı Devlet Su İşleri, Orman İşletme Müdürlüğü, Toprak Mahsulleri Ofisi, Doğal Koruma ve Milli Parklar, TKDK kurumlarının il düzeyindeki yöneticileri her ay farklı bir birimin ev sahipliğinde bir araya gelerek istişare toplantıları düzenleniyor.

iprad-jpg2.jpg

YAPILACAK PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Temmuz ayı toplantısı, TKDK ev sahipliğinde, Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Toplantı, TKDK Uzmanı Canbek Aksoy’un sunumu ile başladı. Aksoy, IPARD 1. çağrı kapsamında yapılan çalışmaları, Kırıkkale’de kaç kişiye ulaşıldığı, hangi projelerin hayata geçirildiği detayları ile anlatıldı. Daha sonra IPARD 2 çağrısının neleri içerdiği, sürecin nasıl ilerleyeceği ilgili kurum müdürlerine anlatılarak değerlendirmelerde bulunuldu.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.