Hep birlikte Kırıkkale için çalışıyoruz

Hep birlikte Kırıkkale için çalışıyoruz
 Muhabir
İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan ve İl Genel Meclis Üyeleri, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı ziyaret etti. Yeni dönem yatırım çalışmalarının görüşüldüğü ziyarette Makas, “Hep birlikte Kırıkkale için mücadele ediyoruz” dedi.

HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İl Genel Meclis Üyeliğine seçilen meclis üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan başkanlığında Sayın Vali Mehmet Makas’ı ziyaret etti. Yeni seçilen meclis üyeleriyle tek tek tanışarak tebrik eden Valimiz, yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, başarılar diledi. Ziyarette, yeni dönem yatırım çalışmaları ve Kırıkkale'nin geleceğiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Makas, İl Genel Meclisi'nin Kırıkkale'nin kalkınmasında önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, "Hep birlikte Kırıkkale için çalışıyoruz. İl Genel Meclisimizle uyumlu bir şekilde çalışarak, Kırıkkale'yi daha da geliştirmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

hep-birlikte-kirikkale-icin-calisiyoruz-2.jpg

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Ceylan da Vali Makas'a ve ekibine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, "İl Genel Meclisi olarak Kırıkkale'nin kalkınması için elimizden geleni yapmaya hazırız. Valimizle ve diğer kamu kurumlarıyla iş birliği içinde çalışarak, Kırıkkale'ye yatırım çekmek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmetler sunmak için çalışacağız." dedi. Ziyarette, yeni seçilen İl Genel Meclis Üyeleri de Vali Makas'a ve İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Ceylan'a tebriklerini ilettiler ve Kırıkkale'nin kalkınmasına katkı sağlamak için üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade ettiler. Kırıkkale'nin kalkınması için tüm kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte çalışması gerektiği vurgulanırken, bu ziyaretin Kırıkkale'nin geleceği için önemli bir adım olduğu belirtildi.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.