Filistin için ayağa kalk Kırıkkale!

Filistin için ayağa kalk Kırıkkale!
 İnternet Editörü
Kırıkkale Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla 1 Haziran Cumartesi günü 'Filistin için ayağa kalk Kırıkkale!' mitingi düzenlenecek. Büyük Filistin yürüyüşünde, İsrail'e tepkiler dile getirilecek.

MİTİNG VE YÜRÜYÜŞ DÜZENLENECEK

İsrail'in Filistin halkına yönelik katliamları her geçen gün artarak devam ediyor. Dünya genelinden gelen seslere kulaklarını kapatan, gözlerini kör eden İsrail, insanlık dışı katliamlarına devam ederek masum kanı akıtmaya devam ediyor. Kırıkkale Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla 1 Haziran Cumartesi günü 'Filistin için ayağa kalk Kırıkkale!' mitingi düzenlenecek. Büyük Filistin yürüyüşünde, İsrail'e tepkiler dile getirilecek.

filistin.jpg

KANA DOYMAYAN İŞGALCİ İSRAİL

Sivil toplum kuruluşları olarak Kırıkkale'den dünyaya seslendiklerini belirten Kızılay Şube Başkanı Mustafa İşler, "Kana doymayan işgalci, katil, siyonist İsrail'i lanetlemek mazlum Filistin halkının haklı davasına destek vermek için buradayız. Başta Peygamber (s.a.v) olmak üzere peygamberin hayat izleri orada olduğu için buradayız. Halifelerin ayak izleri orada olduğu için buradayız Bütün Kırıkkale halkını bu mitingimize bekliyorum” dedi.

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.