Emeğin ve alın terinin mücadelesindeyiz

Emeğin ve alın terinin mücadelesindeyiz
 Muhabir
Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kırıkkale’ye geldi. Türk Metal Sendikası’nın 61 yıldönümü kapsamında yapılan ziyarette Altundağ, fabrika çalışanlarıyla buluştu.

COŞKULU KALABALIK KARŞILADI

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal, Kırıkkale Şube Başkanı Levent Öztürk, MKE Mühimmat Fabrikasını ziyaret etti. Burada bulunan işçilerle bir araya gelen Altundağ ve Türk Metal heyeti, işçilerin sorun ve taleplerini dinledi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Altundağ, “Bizler, yıllardır emeğin ve alın terinin mücadelesini veriyoruz. Sizlerin sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak bizim başlıca görevimizdir” dedi.

emegin-ve-alin-terinin-mucadelesindeyiz-3.jpg

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Altundağ, “Kırıkkale ziyaretim kapsamında MKE Mühimmat Fabrikasını ziyaret ettim. Üyelerimizin coşkulu karşılaması ile girdiğim fabrikada, temsilcilik binamızda ve on buçukluk atölyesinde üyelerimizle bir araya gelerek sohbet etme şansı buldum. Ziyaretim sırasında gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederim. Kırıkkale’de yıllar önce temelleri atılan Türk Metal Sendikası, bugün Türkiye genelinde on binlerce üyesiyle mücadelesini sürdürmektedir” şeklinde konuştu.

emegin-ve-alin-terinin-mucadelesindeyiz-2.jpg

GEREKEN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Altundağ’ı Kırıkkale’de konuk etmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Kırıkkale Şube Başkanı Levent Öztürk, “Türk Metal Sendikası olarak her alanda çalışmalarımız sürdürüyoruz. Üyelerimizin haklarının korunması noktasında elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Genel başkanımızın sendikamızın kuruluş yıl dönümünde bizleri ziyaret etmesi de ayrıca önem ve gurur kaynağı oldu” dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.