Çorumlu: “Kırıkkale benim için bir değer”

Çorumlu: “Kırıkkale benim için bir değer”
 İnternet Editörü
Kırıkkale MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu’yu makamında ziyaret etti.

BAŞARILARINA BAŞARI KATIYOR

2016 yılı Ekim ayından 2019 Eylül ayına kadar Kırıkkale Emniyet Müdürü olarak görev yapan Çorumlu, Kırıkkale’de sevilen ve yaptığı hizmetlerle göz doldurdu. Başarılı bir kariyere sahip olan Çorumlu, Kırıkkale’de görev yaparken, birçok başarılı operasyonlara imza attı. Suçlulara karşı amasız bir mücadele veren Çorumlu, Kırıkkale’den sonra Ankara’ya tayini çıktı. Ankara’da da mücadelesini sürdüren Çorumlu, Kırıkkale’yi hiç unutmadı. Kapılarını Kırıkkaleliler için sonuna kadar açan Çorumlu, zaman zaman Kırıkkale’yi ziyaret ederek, dostluğunu sürdürdü. Ankara’nın başarılı Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çorumlu, başarılarına her zaman bir yenisini ekledi. Vatan ve millet sevdalısı Çorumlu, Ankara’da suçlularla mücadelesini sürdürüyor.

hjh.jpg

FEDAKAR İNSANLAR

2016 yılı Ekim ayından 2019 Eylül ayına kadar Kırıkkale Emniyet Müdürü olarak görev yapan hatırlatan Çorumlu, “Kırıkkale benim için bir değerdi. Kırıkkale halkı vatanına ve milletine bağlı ve bu uğurda gözünü kırpmadan canını seve seve verirler. Bunun en güzel örneği Türkiye genelinde en fazla şehit veren il olması gösteriyor. Kırıkkale halkı fedakar insanlardan oluşuyor. Görev yaptığım süre içinde her ben bunu gördüm ve görmeye devam ediyorum.” dedi.

KIRIKKALE’YE SELAMI VAR

MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, “Kırıkkale’ye hizmetlerinde zamanını emeğini hiçbir zaman esirgemeyen, duruşundan hiç taviz vermeyen çok sevdiğim ve sevdiğimiz saygı değer Müdürümüzün ziyaretimizde sıcak ev sahipliği için çok müteşekkirim. Sayın Mahmut Çorumlu'dan şehrimize sevgi ve selamlarını taşımaktan gurur duyarım.”

Bu haber toplam 256 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.