Cesaretle meydanlara çıkan milletin zaferi

Cesaretle meydanlara çıkan milletin zaferi
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Pehlivanlı, “15 Temmuz, Cesaretle meydanlara çıkan milletin zaferidir” dedi.

RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, açıklamalarda bulundu. Pehlivanlı, “ Cesaretle meydanlara çıkan milletin zaferi. 15 Temmuz 2016, milletimizin cesaretle meydanlara çıkarak demokrasiye sahip çıktığı, hain darbe girişimine karşı zafer kazandığı unutulmaz bir gündür. 15 Temmuz tarihi, milletin iradesine ve ülkenin bağımsızlığına kastedenlere karşı verilen kahramanca mücadelenin simgesi olmuştur.

Genç yaşlı, kadın erkek demeden, vatanına ve demokrasiye sahip çıkmak için sokağa çıkan milyonların cesareti, ülkemizin geleceğini aydınlatan bir meşale oldu. Ülkemizin geleceği için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

yhedy.jpg

TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILDILAR

Pehlivanlı, “İstikbal mücadelemizin şanlı sayfalarına unutulmaz bir gece olarak geçen ve milletimizin hürriyet ve demokrasi destanı yazdığı o kutlu günün yıl dönümünde, o gece yüreklerimize işlenen eşsiz coşku ve gururla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nüzü tebrik ediyorum. 15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin feraseti, vatan sevgisi ve hain darbe girişimine karşı gösterdiği kararlılıkla tarihe altın harflerle yazılmış bir dönüm noktasıdır.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.