Başkan Önal’dan esnaf ziyareti

Başkan Önal’dan esnaf ziyareti
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kaletepe Mahallesi Alpaslan Türkeş Bulvarı’nda faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİNDE BULUNDU

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehir merkezinde yürütülen çalışmaların takibinin yanı sıra esnaf ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Bugün de Kaletepe Mahallesi Alpaslan Türkeş Bulvarı’nda faaliyet gösteren işletmeleri tek tek gezen Başkanımız Sayın Ahmet Önal, esnaflarla sohbet edip, bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

baskan.jpg

TALEPLERİ DİNLEYİP NOT ALDI

Ziyaretler sırasında birçok esnafla birebir görüşen Önal, esnafın taleplerini not alarak çözüm önerileri sundu. Esnaf, Önal’dan destek talebinde bulundu. Önal, belediye olarak esnafın yanında olduklarını ve gereken tüm desteği sağlayacaklarını belirtti. Önal, gittiği her yerde esnaf ve vatandaşın sevgi seli ile karşılandı.

SAMİMİYETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Önal, “Her fırsatta hemşehrilerimiz ve esnaf kardeşlerimizle bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Yeni haftaya Alparslan Pehlivanlı bulvarında bulunan esnafımızı ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek başladık. Taleplerini dinledik. Gösterdikleri ilgi ve samimiyetten dolayı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

ahmet-baskna.jpg

Bu haber toplam 180 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.