Balonlar gökyüzüne, Yiğit Hamza Dubai'ye

Balonlar gökyüzüne, Yiğit Hamza Dubai'ye
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale'nin tek SMA Tip-1 ölümcül kas hastası olan Yiğit Hamza Demir'in kampanyası mutlu sonuçlandı. Demir'in tedavisi için gerekli para toplandı.

ŞİMDİ TEDAVİ ZAMANI

Yaklaşık 2,5 yıldır SMA Tip-1 kas hastalığı ile mücadele eden Yiğit Hamza Demir artık yeni bir süreç başlıyor. Kırıkkale TV İmtiyaz Sahibi İlyas Şen'in moderatörlüğünde; Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve TSO Başkanı Ahmet Varlı'nın katılımıyla yapılan canlı yayın ve bugüne kadar binlerce desteçinin katkısıyla gerekli para toplanmış oldu.

balonlar-gokyuzune-yigit-hamza-dubaiye2.jpg

MEHTERAN VE DAVUL ZURNALI MUTLULUK

Yiğit Hamza Demir, Dubai için gerekli sağlık kontrollerini yaptırarak bütün hazırlıklarını tamamladı. Bu süreçte Yiğit Hamza'nın kampanyasına destek olan gönüllüler, Cumhuriyet Meydanında düzenlediği etkinlikle yüzlerce balonu gök yüzüne bıraktı.

balonlar-gokyuzune-yigit-hamza-dubaiye4.jpg

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Kırıkkale Belediyesi Mehteran Takımının da eşlik ettiği etkinlik, davul ve zurna ile adeta düğün yerine döndü. Hüzün göz yaşlarının sevinç gözyaşlarına ulaştığı bu süreçte gönüller ve ailesi büyük bir mutluluk yaşadı.

balonlar-gokyuzune-yigit-hamza-dubaiye6.jpg

SEFER, HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer 'de katılarak acil şifalar dileklerinde bulundu. Başkan Yardımcısı Sefer, maddi, manevi desteklerini, dualarını esirgemeyen özellikle Kırıkkalelilere ve Yiğit Hamza gönüllülerine teşekkür etti.

Bu haber toplam 166 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.