Balışeyh’te köylerin sorunları gideriliyor

Balışeyh’te köylerin sorunları gideriliyor
Balışeyh Kaymakamı Ali Kaan Tuncer, köylerin sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Buraya yaşayan köy halkıyla bir araya gelen Tuncer, sorun ve taleplerin çözümü noktasında girişimlerde bulunuyor.

MİLLETİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı köylerin sorun ve taleplerinin çözümü noktasında Kaymakam Ali Kaan Tuncer, ziyaretlerini sürdürüyor. Köylerde gencinden yaşlısına, çiftçisine kadar her kesimin sorunlarıyla yakından ilgilenen Tuncer, imkanlar dahilinde vatandaşların derdine merhem olmaya çalışıyor. Kaymakam Tuncer, ziyaretleri kapsamında Battalobası, Işıklar ve Mehmetbeyobası köylerini ziyaret ederek birim amirleri ve Köy Muhtarları ile birlikte köylerin sorunlarını yerinde inceledi ve vatandaşlarla hasbihal etti.

2-003.jpg

GEREKEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Balışeyh’te göreve geldiği günden itibaren ziyaretlerine başladıklarını dile getiren Tuncer, zaman ve imkan dahilinde bütün köylere ulaşmaya çalıştıklarını vurguladı. Altyapı, üstyapı, su, kilit parke gibi sorunların köyler için büyük problem oluşturduğuna dikkat çeken Tuncer, “Devletimiz bütün köylerde bu tarz sorunları çözmek için gece gündüz çalışıyor. Kırıkkale Valiliğimizin önderliğinde bizlerde bu sorunları yerinde tespit ederek, en kısa sürede çözüme kavuşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

3-003.jpg

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.