Balışeyh'e yeni bekleme salonu geldi!

Balışeyh'e yeni bekleme salonu geldi!
 Muhabir
Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde vatandaş odaklı hizmetler devam ediyor. İlçede bulunan TOKİ Mahallesinde vatandaşlar için bekleme salonu hizmete açıldı.

DAHA RAHAT YOLCULUK DENEYİMİ

Balışeyh TOKİ Mahallesi sakinleri, yepyeni bir bekleme salonuna kavuştu. Belediye Başkanı Hilmi Şen'in girişimleri ile hayata geçirilen proje kapsamında, mahalle sakinleri artık 07:30 ile 19:00 saatleri arasında modern ve konforlu bir ortamda araçlarını bekleyebilecekler. Daha önce bekleme salonu eksikliği nedeniyle zorluk yaşayan mahalle sakinleri, yeni salon ile birlikte daha rahat ve güvenli bir yolculuk deneyimi yaşayacaklar. Salon, soğuk ve sıcak havalardan korunma imkanı sunmasının yanı sıra, oturma alanları ve aydınlatma gibi imkanlarla da donatıldı.

1.jpg

BAŞKAN ŞEN'DEN TEŞEKKÜR VE HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, yaptığı açıklamada, TOKİ Mahallesi sakinlerine yeni bekleme salonunun hayırlı olmasını diledi. Şen, ayrıca projeye katkıda bulunan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Balışeyh'te TOKİ Mahallesi Bekleme Salonu'nun açılmasıyla birlikte ilçede toplamda iki adet bekleme salonu hizmete girmiş oldu. Diğer bekleme salonu ise ilçe merkezinde yer alıyor.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.