Balışeyh’e aile parkı müjdesi

Balışeyh’e aile parkı müjdesi
 Muhabir
Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde hummalı çalışma devam ediyor. Başkan Hilmi Şen, ilçenin her alanında sorunlarına çözüm bulmak amacıyla ekipleriyle birlikte mücadelesini sürdürüyor.

HİZMET İÇİN GELDİK HİZMET YAPACAĞIZ

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, TOKİ Mahallesi için aile parkı müjdesi verdi. Başkan Şen, “Aile Parkı projemizi hayata geçirmek için adımlarımızı attık. TOKİ Mahallesi'nde hemşerilerimizin ailesiyle çıkıp zaman geçireceği, kahvaltısını, pikniğini gönül rahatlığıyla yapabileceği, sürekli belediyemizin kontrolünde olan bir parkı sizlerle buluşturmağız. Hizmet için geldik hizmet yapacağız” dedi.

baliseyh2.jpg

HUZURLU BİR YAŞAM ALANI HEDEFLİYORUZ

Şen, “Balışeyh Belediyesi olarak, hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Aile Parkı projemiz de bu yatırımlarımızdan biri. TOKİ Mahallesi'nde ailenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir park inşa ederek, sizlere modern ve huzurlu bir yaşam alanı sunmayı hedefliyoruz. TOKİ Mahallesi sakinleri, ailenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir alana kavuşacak. Çocuklarımız, güvenli ve modern oyun alanlarında eğlenebilecek. Yeşillikler içinde huzurlu bir ortamda dinlenip sohbet edebileceksiniz. Balışeyh Aile Parkı'nın inşası en kısa sürede tamamlanacak ve sizlerle buluşturulacaktır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 30 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.