Aileleri gururlandıran en kutsal yemin

Aileleri gururlandıran en kutsal yemin
 İnternet Editörü
10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Mühimmat ve Garnizon Komutanlığı tarafından engelli vatandaşlar için and içme töreni gerçekleştirildi.

Duygusal anların yaşandığı etkinlikte çocuklarını üniforma içerisinde gören aileler gurur ve onuru bir arada yaşadı.

TEMSİLİ ASKER OLDULAR

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Mühimmat ve Garnizon Komutanlığı tarafından engelli vatandaşlar için düzenlenen And İçme ve Terhis Töreni'ne katıldı.

aileleri-gururlandiran-en-kutsal-yemin-2.jpg

Bir günlük temsili askerliğin sevincini yaşayan engelli vatandaşlarımız, törende duygusal anlar yaşadılar. Sayın Vali Makas ve il protokol üyeleri, askerlerin heyecanına ortak olarak onları tebrik ettiler ve terhis belgelerini ve hediyelerini takdim ettiler.

GURUR VE ONURU YAŞADILAR

Tören geçişi ile devam eden programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlamına ilişkin konuşmalar yapıldı. Konuşmaların ardından askerler yemin ederek vatan sevgilerini dile getirdiler.

aileleri-gururlandiran-en-kutsal-yemin-4.jpg

Program, toplu fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi. Vali Makas ve protokol üyeleri, engelli askerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Engelli askerler, terhis belgelerini ve hediyelerini alırken duygusal anlar yaşadılar. Askerler, tören geçişi sırasında marşlar eşliğinde coşkuyla yürüdüler.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.