Sinerji, Adex Fuarı’nda göz doldurdu

Sinerji, Adex Fuarı’nda göz doldurdu
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Savunma sanayi alanında Kırıkkale’de Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde önemli çalışmalara imza atan Sinerji A.Ş, ADEX 2024 Fuarı’nda göz doldurdu.

ÖNEMLİ PROJELER ÜRETİYOR

Türkiye’de bir ilk olan Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve ürettiği ürünlerle savunma sanayi alanında önemli çalışmalar gerçekleştiren Sinerji A.Ş, Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen ADEX 2024 Fuarı’na katıldı. Sinerji Mühimmat Sanayi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, Kırıkkale’yi uluslararası alanda temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Adex2024 fuarına katılım sağladıklarını ifade eden Duman, "Kırıkkale’den tek katılımcı firma olarak burada olmaktan gurur duyuyoruz," dedi.

sinerji-adex-fuarinda-goz-doldurdu-3.jpg

YENİLİKLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Duman, “Adex2024 ün başlamasıyla birlikte heyecanımız dorukta! Şirketimiz olarak, sektördeki yenilikleri yakından takip etmek, değerli iş ortaklıkları kurmak ve Kırıkkale’mizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek için buradayız. Şehrimizden tek katılımcı olarak bulunduğumuz Fuar boyunca kuracağımız işbirliklerinin hem şirketimize hem de Kırıkkale’ye önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Başarılarla dolu bir fuar süreci olmasını diliyoruz” dedi.

sinerji-adex-fuarinda-goz-doldurdu-4.jpg

PROJELERİ YAKINDAN İNCELEDİLER

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi ziyaret düzenlediği Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de temaslarını sürdürüyor. Bakan Güler ve beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile kardeş Azerbaycan'da düzenlenen Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'na (ADEX 2024) katılıyor.

sinerji-adex-fuarinda-goz-doldurdu2.jpg

TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in de teşrif ettiği fuarda Türk savunma sanayi firmaları da ileri teknoloji ürünlerini sergiledi. Bakan Yaşar Güler ve beraberindeki TSK Komuta Kademesi, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov, Somali Savunma Bakanı Muhammed Nur ile birlikte Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e eşlik ederek fuarda sergilenen ürünleri inceledi

Bu haber toplam 760 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.