Kırıkkale'de 60 personel alınacak! Başvuru için tıklayınız

Kırıkkale'de 60 personel alınacak! Başvuru için tıklayınız
 Muhabir
Kırıkkale Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İŞKUR Müdürlüğü arasında İşgücü Uyum Programı kapsamında protokol imzalandı. Protokol kapsamında 60 kişi bu protokolden faydalanacak.

ÇALIŞMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRILACAK

Kırıkkale'de özel politika gerektiren gruplar başta olmak üzere işsizlerin istihdam edilebilirliğini artıracak bilgi, beceri, çalışma alışkanlığı ve disiplinlerini kazandırmak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İŞKUR Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında 60 kişi bu protokolden faydalanacak. Proje kapsamında başvuru tarihleri 23-27 Eylül tarihleri arasında yapılacak. İşe başlama tarihi 07.10.2024 bitiş tarihi ise 30.06.2025 olacak.

HAFTADA 3-5 GÜN ÇALIŞACAKLAR

Çalışma şekli olarak il 1 ay haftada 5 gün, diğer aylar haftada 3 gün olacak. Günlük ödeme ve sigorta 666,73 TL (Aylık ödenecek) program süresince GSS+İş kazası ve Meslek Hastalığı Sigortası yatırılacak. Başvurular e devlet, Alo 170 İŞKUR internet sitesi üzerinden veya en yakın İŞKUR hizmet biriminden yapılacak. Seçme yöntemi kura ile belirlenecek. Kura 1.10.2024 tarihinde saat 10.00'da Yahşihan Hatice Hanım Kız Yurdu Konferans Salonunda noter huzurunda yapılacak.

Konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "İl Müdürlüğümüz tarafından özel politika gerektiren gruplar olmak üzere işsizlerin istihdam edilebilirliğini artıracak bilgi, beceri, çalışma alışkanlığı ve disiplinlerini kazandırma amacıyla

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği kapsamında Kırıkkale Gençlik ve Sopr İl Müdürlüğünün bağlı, ilgili kuruluşlarında görevlendirilmek üzere 60 kişi İşgücü Uyum Programı başlatılacaktır.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Başvuru tarihi itibariyle aynı adreste oturanların hane gelirleri toplam net asgari ücretin 2 katını (34 bin 004 TL) geçenler İUP'den yararlanamazlar.

Son 1 ay içerisinde Uzun Vade Sigorta Primi yatmamak olmak.

Kısa Vadeli Sigortası olmamak. İşsizlik Sigortası almamak.

Sözleşme tarihinden geriye son 1 yıl içinde yüklenici kurumun bağlı ve yan kuruluşlarında çalışmamış olmak (TYP hariç) katılım şartları arasındadır.

Başvuru yapacak kişinin programa başvuru yaptığı tarihte esnaf Bağkurlu olmaması,

işsiz olması, emekli olmamak (ölüm aylığı alanlar, sürekli iş göremezlik aylığı alanlar hariç) en önemli şartlardan biridir”

460760363-827199939585608-3719919077212119089-n.jpg

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Bu haber toplam 360 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi