Delice’den 8 ülkeye ihracat

Delice’den 8 ülkeye ihracat
Delice Belediye Başkanı Av. Yılmaz Uyan’ın girişimleriyle Decostone firması, Delice Sanayi Sitesi’nde duvar paneli üretimine başladı. İlk ihracat Hollanda’ya yapıldı, bölge sanayisi ve istihdamı canlandı.

ÖNEMLİ ADIMLAR ATILIYOR

Delice, uluslararası ticaret sahnesine güçlü bir giriş yaptı. Delice Belediye Başkanı Avukat Yılmaz Uyan'ın girişimleriyle İstanbul merkezli duvar paneli üreticisi Decostone, Delice Sanayi Sitesi'nde üretime başladı. Boşta bulunan sanayi dükkanlarını Decostone firmasına tahsis eden belediye, bölgenin ekonomik kalkınmasında önemli bir adım attı. Firmanın ilk ihracat sevkiyatı bugün Hollanda'ya yapıldı. Duvar panelleri üreten Decostone, yalnızca üretim kapasitesiyle değil, aynı zamanda istihdam konusunda da Delice'ye büyük katkı sağladı.

delice-jpg2.jpg

İLÇEYE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

İlçede iş imkânlarının artırılması ve sanayinin canlanması, yerel halk tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Uyan, Ankara-Delice otoban yolunun tamamlanmasıyla birlikte Delice'nin sanayi ve ticaret alanlarında cazip bir yatırım merkezi olacağını vurguladı. Uyan, "Otoban yolunun tamamlanmasıyla Delice, bu güzergâh üzerindeki ilk yerleşim yeri olacak ve merkezi bir konuma gelecektir. Yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuyoruz ve Delice Belediyesi olarak tüm yatırımları desteklemeye hazırız" dedi.

delice-jpg3.jpg

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.