Zülfiye Unaç, bölüm birincisi oldu

Zülfiye Unaç, bölüm birincisi oldu
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, bu yıl yine yüzlerce öğrenciyi mezun etti. Radyo ve Televizyon Bölümünü birincilikle bitiren Zülfiye Unaç, mezuniyet belgesini Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi’den aldı.

RADYO VE TELEVİZYON BÖLÜMÜ BİRİNCİSİ OLDU

Kırıkkale Meslek Yüksekokulunda düzenlenen mezuniyet töreninde tüm bölümlerinde mezun olan öğrencilerini uğurladı. Üniversite Mavi Salon’da gerçekleştirilen törene Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi, dekanlar, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve yakınları katıldı. . Radyo ve Televizyon Bölümünü birincilikle bitiren Zülfiye Unaç, mezuniyet belgesini Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi’den aldı.

zulfiye-unac-bolum-birincisi-oldu2.jpg

BİLİMİNİN GEREKLERİNİ YERİNE GETİRMELİSİNİZ

Meslek Yüksekokulunda yapılan eğitimin niteliğine vurgu yapan Selvi, "Burada kazanmış olduğunuz bilgi, beceri ve donanımı mutlaka mesleğinizi icra ederken kullanmalı ve mesleğinizi icra ederken biliminin gereklerini yerine getirmelisiniz. Öğrencilerimizi mezun ederken bu gereklilikleri yerine getirebilecek şekilde; bilgi ve donanımla uğurluyoruz. Mezun öğrencilerimiz her zaman sevgili öğrencilerimiz olarak kalacaklar."

zulfiye-unac-bolum-birincisi-oldu3.jpg

Bu duygularla mezuniyetinizi tebrik ediyorum. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum." dedi. Konuşmaların sonunda dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgeleri ve çeşitli hediyeleri verildi. Radyo ve Televizyon Bölümünü birincilikle bitiren Zülfiye Unaç, mezuniyet belgesini Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi’den aldı.

Bu haber toplam 150 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.