Okullar yeni döneme hazırlanıyor

Okullar yeni döneme hazırlanıyor
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yapımı tamamlanan ve 2024-2025 eğitim-öğretim yılına hazır olan anaokullarında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

GEREKEN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

4 derslikli ve 80 öğrenci kapasiteli Hüseyin Özenen ve Zübeyde Hanım Anaokulları ile 6 derslikli 120 öğrenci kapasiteli İstiklal Anaokulu'nda incelemelerde bulunan Vali Makas, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yeni eğitim ve öğretim döneminde bütün eksikliklerin giderilmesi noktasında gereken çalışmaları hummalı şekilde yaptıklarını dile getiren Vali Makas, bu konuda üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini dile getirdi.

okul-jpg2.jpg

SORUN VE TALEPLER ÇÖZÜM BULUYOR

Devlet olarak her alanda sorunları çözüme kavuşturmanın çabasında olduklarını vurgulayan Makas, Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yürütülen çalışmalarda bu sorunların temelden çözüme kavuştuğunu ifade etti. 4 derslikli ve 80 öğrenci kapasiteli Hüseyin Özenen ve Zübeyde Hanım Anaokulları ile 6 derslikli 120 öğrenci kapasiteli İstiklal Anaokulu'nun Kırıkkale’ye destek sağlayacağını belirten Makas, “Bu yatırımlar şehrimize hayırlı olsun” dedi.

okul-jpg3.jpg

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.