Öğrenciler en doğru tercihi burada yapıyor

Öğrenciler en doğru tercihi burada yapıyor
 Muhabir
Kırıkkale Belediyesi tarafından YKS tercih danışmanlığı hizmeti devam ediyor. Alanında uzman ekipler, üniversite adaylarını en doğru tercihi yapması için yönlendiriyor.

UZMAN EKİPLER YÖNLENDİRİYOR

Kırıkkale Belediyesi, üniversite sınavına giren gençlerin doğru kararlar vererek geleceklerine yön vermeleri için önemli bir hizmet sunuyor. Belediyenin düzenlediği ücretsiz YKS tercih danışmanlığı, alanında uzman ekipler tarafından verilmekte. Belediye Başkanı Ahmet Önal, gençlerin en önemli dönemlerinden birinde yanlarında olmak istediklerini belirterek, bu hizmetin önemine vurgu yaptı. Önal, "Gençlerimizin geleceği bizim için çok değerli. Onların doğru tercihler yaparak hayallerine ulaşmalarını istiyoruz. Bu nedenle uzman ekiplerimizle birlikte onlara rehberlik ediyoruz." dedi.

tercih.jpg

2 AĞUSTOS'A KADAR DEVAM EDECEK

2 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek olan tercih danışmanlığı hizmetinden şimdiye kadar çok sayıda öğrenci yararlandı. Henüz kararını vermemiş olan gençler, Kırıkkale Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi'ne başvurarak bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirler.

tercih-jpg3.jpg

DAHA BİLİNÇLİ HALE GELİYORLAR

Alanında uzman ekipler, öğrencilerin puanlarına ve ilgi alanlarına göre en uygun üniversite ve bölümleri belirlemelerine yardımcı oluyor. Öğrenciler, danışmanlardan bireysel olarak destek alarak doğru tercihi yapma konusunda daha bilinçli hale geliyorlar. Kırıkkale Belediyesi, henüz kararını vermemiş olan tüm gençleri tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanmaya davet ediyor. Belediye, gençlerin geleceklerine yatırım yapmaya devam edecek.

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.