Müdür Aydın, talepleri yerinde dinliyor

Müdür Aydın, talepleri yerinde dinliyor
Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Nuran Refik Altaş Ortaokulu'nu ziyaret ederek eğitim-öğretim sürecine dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜLÜYOR

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Nuran Refik Altaş Ortaokuluna gerçekleştirdiği ziyarette, eğitim-öğretim sürecine dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Aydın, öğretmenlerle bir araya gelerek okulun mevcut durumunu ve yeni hedeflerini masaya yatırdı. Toplantıda, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyen Aydın, eğitim kalitesinin artırılması için atılacak adımlar üzerinde durdu. Eğitimdeki yenilikler ve güncel gelişmeler hakkında bilgi veren Aydın, öğretmenlerin desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.

PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALIYOR

Ziyaretinin ardından öğrencilerle samimi bir sohbet eden Aydın, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Okulun kütüphanesi ve diğer eğitim alanlarını da inceleyen Aydın, bu mekanların etkin kullanımının önemine vurgu yaptı. Ziyarete, Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, Şube Müdürü Ali Güder ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç da eşlik ederek, okulun ihtiyaçları ve potansiyeli üzerine ortak değerlendirmelerde bulundu.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.