LGS’de iptal edilen soru birincilik getirdi

Bahçeşehir Koleji 8. sınıf öğrencisi Muhsin Said Koç LGS’de sorulan bir sorunun İdare Mahkemesi tarafından iptal edilmesiyle 500 tam puan alarak LGS birincisi oldu.

MAHKEME SORUYU İPTAL ETTİ

Elindeki sonuca göre tercihini yapan, önemli bir başarı göstererek Ankara Fen Lisesine yerleşen ve bu hafta milyonlarca öğrenci ile birlikte okula başlayan Muhsin için şaşırtıcı ve bir o kadar da sevindirici bir gelişme yaşandı. Pek çok öğrenci ve eğitimcinin iptal edilmesi için dava açtığı soru ile ilgili İdare Mahkemesi iptal kararı verdi. Mahkemenin iptal kararından sonra Muhsin LGS 2024 Türkiye birincilerinden biri oldu.

2w.jpg

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİ ZİYARET

Birincilikten sonra ailesi ile birlikte Bahçeşehir Kolejini ziyaret eden Muhsin, kendisi için hazırlanan kutlama törenine de katıldı. Annesi, babası, kardeşleri ve öğretmenleri ile birlikte objektifimize gülümseyen Muhsin, başarısında büyük emeği geçen Bahçeşehir Koleji öğretmenlerine teşekkür etti. Muhsin’in birinciliği hakkında konuşan Bahçeşehir Koleji ortaokul müdürü Gülşah Yıldırım, geç de olsa kazanılmış bir hakkın iadesinin çok önemli olduğunu vurgularken bu haklı gururu yaşattığı için Muhsin’e teşekkür etti.

kolej.jpg

VERİMLİ ÇALIŞMALAR BAŞARI GETİRİR

Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Mücahit Öz Muhsin’e hediyesini takdim ederken Muhsin’in tüm Bahçeşehir Koleji öğrencilerine ilham veren bir başarı örneği olduğunu, çalışmanın ve kararlı olmanın öneminin bir kez daha ortaya çıktığını vurguladı. Bahçeşehir Koleji Kurucusu Necati Cantürk’de Muhsin’i tebrik ederken, verimli çalışmanın başarı getireceğini vurguladı.

MUTLU OLMUŞTUK, ŞİMDİ BİR KEZ DAHA MUTLU OLDUK

Muhsin’in babası Abdullah Koç ise ‘evladımızla ilk günden beri gurur duyuyoruz, LGS sonucunda bir yanlışı çıktığında mutlu olmuştuk şimdi daha da mutlu olduk Bahçeşehir Kolejine ve Muhsin’e emek veren tüm öğretmenlerine teşekkür ederim’ diye konuştu.

Bu haber toplam 173 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.