Kırıkkaleli minik dâhilerden büyük başarı

Kırıkkaleli minik dâhilerden büyük başarı
 İnternet Editörü
Kırıkkale'de düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması'nda Kale Şehit Ferhat Bozkurt İlkokulu öğrencileri başarılarıyla gururlandırdı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması’nda Kale Şehit Ferhat Bozkurt İlkokulu öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Okulun 4-A sınıfı öğrencilerinden Yusuf Talha Arslan, zeka ve denge odaklı Equilibrio oyununda gösterdiği üstün performansla 3. olarak bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdı.

HEYECANLI GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Aynı yarışmada 4-D sınıfı öğrenci Alparslan Musab Canbulat da Küre oyununda 3. sıraya yerleşerek bronz madalya ile ödüllendirildi. Yarışma boyunca sergiledikleri azim, dikkat ve stratejik düşünme becerileriyle jüri ve izleyicilerin takdirini toplayan öğrencilerimiz, okulumuzun akademik başarısının yanı sıra zeka oyunları alanındaki yetkinliğini de bir kez daha gözler önüne serdi.

Okul idaresi ve öğretmenleri, Yusuf Talha Arslan ve Alparslan Musab Canbulat'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Bu gurur verici dereceler, öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya koymaları ve kendilerine olan güvenlerinin artması açısından büyük önem taşıyor.

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.