Kırıkkaleli lise öğrencileri İtalya’da

Kırıkkaleli lise öğrencileri İtalya’da
 Muhabir
Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimince yürütülen Erasmus okul eğitimi akreditasyon projesi kapsamında Şehit Nebi Gündoğan Kırıkkale Anadolu Lisesi öğrencileri, İtalya'daki eğitimleri sırasında bir radyo programına da konuk oldular.

RADYO PROGRAMINA KONUK OLDULAR

İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, yaptığı açıklamada, projenin amacının öğrencilere farklı bir eğitim deneyimi yaşatmak ve Avrupa Birliği ülkelerini daha yakından tanımalarını sağlamak olduğunu belirtti. Aydın, "Öğrencilerimiz İtalya'da aldıkları eğitimle birlikte farklı bir kültürü de yakından tanıma imkan buldular. Radyo programına konuk olarak da bu deneyimlerini paylaşma imkanı yakaladılar. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

kirikkaleli-lise-ogrencileri-italyada-2.jpg

FARKLI BAKIŞ AÇISI KAZANMA İMKANI

Radyo programında öğrenciler, İtalya'daki eğitim hayatlarından, yaşadıkları deneyimlerden ve edindikleri izlenimlerden bahsettiler. Öğrenciler, İtalya'nın kültürel ve tarihi zenginliklerinden de etkilenmiş olduklarını ifade ettiler. Erasmus okul eğitimi akreditasyon projesi kapsamında Kırıkkale'den İtalya'ya giden öğrenciler, bu sayede yabancı dil becerilerini geliştirmenin yanı sıra farklı bir bakış açısı kazanma imkanı da buldular.

Bu haber toplam 357 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.