Kırıkkale'de il birincisine TOGG hediye edilecek

Kırıkkale'de il birincisine TOGG hediye edilecek
 Muhabir
Kırıkkale'de eğitimde bir ilk yaşanıyor. Fen Bilimleri VİP şubesi, açılışa özel olarak düzenlediği kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor.

FEN BİLİMLERİ VİP ŞUBESİ'NDEN BÜYÜK SÜRPRİZ

2024-2025 eğitim-öğretim yılında TYT-AYT sınavlarında il birincisi olan Fen Bilimleri VİP öğrencisine sıfır kilometre TOGG elektrikli araç hediye edilecek. Eğitimde kaliteyi ön planda tutan ve öğrencilerin başarısını destekleyen Fen Bilimleri VİP şubesi, yeni dönemde öğrencileri motive edecek büyük bir sürpriz yapıyor. Açılışa özel düzenlenen bu kampanya ile 2024-2025 TYT-AYT il birincisi olan Fen Bilimleri VİP öğrencisi, Türkiye'nin yerli ve milli gururu olan TOGG elektrikli araca sahip olacak.

EĞİTİMİN VE TEKNOLOJİNİN GÜÇ BİRLİĞİ

Bu anlamlı hediye, yalnızca öğrencilerin akademik başarısını ödüllendirmekle kalmıyor, aynı zamanda çevre dostu teknolojiye dikkat çekerek sürdürülebilir bir gelecek için de önemli bir mesaj veriyor. Fen Bilimleri VİP şubesi, öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitimle bilinirken, bu kampanya ile eğitimin yanı sıra teknolojik gelişmelere de verdiği önemi bir kez daha göstermiş oluyor.

togg.jpg

İL BİRİNCİSİ İÇİN BÜYÜK FIRSAT

2024-2025 TYT-AYT sınavlarında il birincisi olmak, öğrenciler için her zaman büyük bir hedef olmuştur. Fen Bilimleri VİP Şubesi’nin bu ödülü, öğrencilerin motivasyonunu artıracak ve onları daha yüksek hedeflere yönlendirecektir. TOGG elektrikli araç, hem yenilikçi teknolojisi hem de çevre dostu özellikleriyle dikkat çekiyor ve bu ödül, Kırıkkale'de eğitim alanında büyük bir heyecan yaratıyor.

FEN BİLİMLERİ VİP ŞUBESİ'NDEN AÇIKLAMA

Fen Bilimleri VİP şubesi yetkilileri, bu kampanyanın öğrencilere büyük bir motivasyon sağlayacağını ve onların eğitim hayatlarında önemli bir dönüm noktası olacağını belirtti. Ayrıca, Kırıkkale’de eğitim sektöründe bir ilk yaşandığını belirten yetkililer Kırıkkale’de eğitimin sektöründe bu zamana kadar verilen en büyük ödül olduğunu dikkat çekti.

Bu haber toplam 2092 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum