Gençlere öfke kontrolü anlatıldı

Gençlere öfke kontrolü anlatıldı
 İnternet Editörü
Kırıkkale Yahşihan Gençlik Merkezi'nde psikologlar tarafından yurt öğrencilerine yönelik "Kontrol Bende (Öfke Yönetimi)" konulu bir atölye çalışması gerçekleştirildi.

KEYİFLİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİ

Atölye çalışmasında, yurt öğrencilerine öfkenin ne olduğu, öfkenin nedenleri ve kontrol altına alınma yolları hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler, öfkeyle başa çıkma tekniklerini öğrenmenin yanı sıra, öfkeli olduklarında nasıl davranmaları gerektiği konusunda da bilgilendirildi. Atölye çalışması, çeşitli oyunlar ve grup etkinlikleri eşliğinde keyifli bir şekilde gerçekleşti.

genclere-ofke-kontrolu-anlatildi-2.jpg

DUYGUYU YÖNETMEYİ ÖĞRENDİLER

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, atölye çalışmasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Yurt öğrencilerimiz için düzenlediğimiz 'Kontrol Bende (Öfke Yönetimi)' atölye çalışmasıyla, öfkenin kontrol altına alınmasının önemini ve bunu nasıl yapabileceklerini öğrenmelerine yardımcı olmak istedik. Öfke, her gencin zaman zaman yaşadığı bir duygudur. Bu duyguyu yönetmeyi öğrenmek, hem kendimizi hem de çevremizdekileri korumak için çok önemlidir. Atölye çalışmamıza katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, öfkeyle başa çıkma konusunda kendilerine başarılar diliyoruz."

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.