Bilim Merkezi’nde yaz kursu eğlenceye dönüşüyor

Bilim Merkezi’nde yaz kursu eğlenceye dönüşüyor
 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi'nde yaz kursları tüm hızıyla devam ediyor. Merkezde öğrencilere, uzman ekipler tarafından hem deney yaptırılıyor hem de çeşitli alanlarda eğitim veriliyor.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞUYOR

Eğlenceli ve öğretici atölyeler ile Bilim Merkezi Yaz Okulu Kursları'na katılan öğrenciler, keyifli bir şekilde yeni bilgiler edinirken bilimle buluşuyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaz kursları ile ilgili yaptığı açıklamada, "Eğlenceli ve öğretici atölyelerimiz ile Bilim Merkezimiz Yaz Okulu Kurslarımız devam ediyor. Bilim Merkezimizde çocuklarımıza deney yaptırmanın yanı sıra çeşitli alanlarda da eğitim veriyoruz.”

yaz-jpg2.jpg

DENEYLER YAPARAK ÖĞRENİYOR

Çocuklarımız bilimle buluşarak hem eğleniyor hem de öğreniyor. Yaz kurslarımız ile geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyoruz." dedi. Kurslara katılmak isteyen veliler, Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi'ne başvurabilirler. Kırıkkale Bilim Merkezi Yaz Kursları ile: Çocuklar bilimle tanışıyor ve onu seviyor. Deneyler yaparak öğreniyor ve eğleniyor. Yeni bilgiler ediniyor ve ufuklarını genişletiyor. Geleceğe daha iyi hazırlanıyor. Önal, “Siz de çocuğunuzun bilimle buluşmasını ve keyifli bir yaz geçirmesini istiyorsanız Kırıkkale Bilim Merkezi Yaz Kursları'na katılın!” dedi.

yaz-jpg3.jpg

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.