Otomobilin ön camına yorgun mermi düştü

Otomobilin ön camına yorgun mermi düştü
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde bulunan bir sitede park halindeki otomobilin ön camına yorgun mermi isabet etti. Aracın önüne isabet eden mermi, aracın iç tarafında bulunan koltukta bulundu.

ARACIN ARKA KOLTUĞUNA DÜŞTÜ

Yahşihan ilçesinde bulunan Şehri Ala Sitesi içerisinde medyana gelen olayda, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çocuk doktoru olarak görev yapan Serkan Tursun’a ait park halinde otomobiline yorgun mermi düştü.

otomobil.jpg

Kurban Bayramı’nın birinci gününde gerçekleşen olayda nereden geldiği belli olmayan yorgun mermi aracın ön camına isabet etti. Aracın ön camından içeri doğru giren yorgun mermi aracın arka koltuğuna düştü.

otomobil3.jpg

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Aracın içerisinde bulunan çekirdeği fark eden araç sahibi, polisi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede yorgun merminin cama çarptıktan sonra aracın içine düştüğünü belirlendi. Bölgede yorgun merminin düştüğü esnada çocukların oynadığı ve herhangi bir yaralanmaya sebep olmaması da büyük bir şans eseri olarak nitelendirildi. Bölgeye gelen polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Bu haber toplam 496 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.