Mahmutlarşarklısı Köyü’ne kilit parke yapılıyor

Mahmutlarşarklısı Köyü’ne kilit parke yapılıyor
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, köy ziyaretleri kapsamında Yahşihan ilçesine bağlı Mahmutlarşarklısı köyünü ziyaret etti. Köy sakinleriyle bir araya gelen Vali Makas, yeni yapılan kilit parke ve bordür çalışmasını yerinde inceleyerek köylülerle sohbet etti

SORUN VE TALEPLER ÇÖZÜM BULUYOR

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, kırsal kalkınmaya verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Vali Makas, Yahşihan ilçemize bağlı Mahmutlarşarklısı köyünü ziyaret ederek, köylülerin talep ve beklentilerini dinledi. Ziyaret sırasında, tamamlanan 4100 m² kilit parke ve 1550 metre bordür çalışması büyük ilgi gördü.

2-002.jpg

HER ZAMAN MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Vali Makas, bu hizmetlerin köyün görünümünü güzelleştireceğini ve yaşam kalitesini artıracağını belirtti. Köy sakinleri ise Vali Makas'a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yahşihan ilçemize bağlı Mahmutlarşarklısı köyü, Vali Mehmet Makas'ın ziyaretine ev sahipliği yaptı. Köy sakinleri, yıllardır bekledikleri kilit parke ve bordür çalışmalarının tamamlandığı için Vali Makas'a teşekkür etti. Vali Makas da köylülerin memnuniyeti karşısında duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bu ziyaret, köylülerle yönetim arasında köprü görevi gördü.

3.jpg

Bu haber toplam 544 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.