Delice’de içi buğday dolu ambar küle döndü

Delice’de içi buğday dolu ambar küle döndü
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Çatallı köyünde yangın çıktı. Yangında içi buğday dolu iki adet ambar küle döndü. Yangın, itfaiye ekiplerinin ve köylülerin yardımıyla kontrol altına alınarak söndürüldü.

ÇATI BÖLÜMÜNDEN ALEV ALDI

Havaların her geçen gün sıcak gitmesiyle birlikte bazı bölgelerden yağın haberleri gelmeye devam ediyor. Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Çatallı köyünde, içi buğday dolu iki ambar adeta küle döndü. Çıkan yangının itfaiye raporuna göre köye elektrik sağlayan hatlardan elektriğin devamlı gidip gelmesinden kaynaklandığı belirtildi. Murat Çayırtepe’ye ait olan içi buğday dolu iki ambarın çatı bölümünden alevler yükseldi.

delicede-ici-bugday-dolu-ambar-kule-dondu2.jpg

EKİPLER VE KÖYLÜLER YANGINI SÖNDÜRDÜ

Durumun acil servis ekiplerine bildirilmesiyle birlikte bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Köylülerin ve itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına almasıyla birlikte soğutma çalışmaları yapıldı. Bölgede incelemelerde bulunan jandarma ve itfaiye ekipleri, yangının köye elektrik sağlayan hatlardan kaynaklandığını raporladı. Çıkan yangında içi buğday dolu ambar ve içerisinde yer alan buğdaylar kullanılamaz hale geldi.

Bu haber toplam 188 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.