Çerikli’nin imdadına kardeş belediyeler yetişti

Çerikli’nin imdadına kardeş belediyeler yetişti
Kırıkkale’nin Çerikli Kasabası’na sağanak yağış büyük hem tarım arazilerine hem de kasaba içerisinde büyük zararlara yol açtı. Altyapı ve üstyapı zarar gördü. Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar, “Yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz” dedi.

İLÇE BELEDİYELERİ DESTEK VERDİ

Son günlerde Kırıkkale’de etkili olan sağanak yağış, şehir merkezi başta olmak üzere ilçe ve köylerde etkili oldu. Çerikli Kasabası’nda etkisini gösteren yağışlar, sel ve taşkınlara yol açtı. Oluşan afet durumu karşısında kasabaya içme su sağlayan ana boru hattı başta olmak üzere altyapı ve üstyapılar zarar gördü. Çerikli Kasabası Belediye Başkanı Erkan Çağlar, sahada ekipleriyle birlikte hummalı bir mücadele sergiledi.

ceriklinin-imdadina-kardes-belediyeler-yetisti2.jpg

HUMMALI ÇALIŞMA SERGİLEDİLER

Çerikli Kasabası’nın yaralarının sarılması amacıyla Delice ve Balışeyh Belediyeleri de destek sağladı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımlarda bulunan Başkan Çağlar, “Delice Belediye Başkanım Yılmaz Uyan Ve Balışeyh Belediye Başkanım Hilmi Şen’e çok teşekkür ediyorum. Kardeş belediyecilik anlayışıyla el ele vererek eski haline getirme çalışmalarımız sağ olsun var olun işiniz gücünüz rast gelsin” dedi.

Bu haber toplam 189 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.