Belediye çatısından 15 kamyon malzeme çıktı!

Belediye çatısından 15 kamyon malzeme çıktı!
Kırıkkale Belediyesi’nin idare binasının 9’uncu katı olan çatı katına yıllar boyunca atılan eşyalar temizlendi. Yapılan temizlik sonucunda toplamda 15 kamyon malzeme çıkartıldı.

YENİ VE TEMİZ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Kırıkkale Belediyesi’nin idare binasının çatı katılan yıllar boyunca atılan eşyalar, herkeste şaşkınlık yarattı. Yıllar boyunca çatı katına atılan malzemeler, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatıyla temizletildi. Çatı katında bulunan kullanılacak ve kullanılmayacak malzemeler ise birbirinden ayrıldı. Yaklaşık 15 kamyon malzemenin çıktığı çatı katı yeni ve temiz bir görünüme kavuştu.

belediye-catisindan-15-kamyon-malzeme-cikti.jpg

BELEDİYEMİZ BİZİM AİLEMİZ

Konuyla ilgili Kırıkkale Belediyesi encümeni Ümit Duman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Belediyemizin idare binasının 9.katı olan çatı katına yıllar boyunca kırık, dökük, kullanılamayacak durumda olan malzemeler konulmuş. Allah Başkanımız Ahmet Bey ve ekibinin dönemine nasip etti ve 15 kamyon dolusu malzeme boşalttık ve malzemelerden kullanabileceklerimiz için ayrıştırma yaparak belediyemize tekrar kazandırmaya çalışacağız. Belediyemiz bizim ailemiz” dedi.

belediye-catisindan-15-kamyon-malzeme-cikti-1.jpg

Bu haber toplam 171 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.