Başsavcılık 9 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi

Başsavcılık 9 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara-Eskişehir otoyolunun Eskişehir istikametinde şehirlerarası bir otobüsün yoldan çıkarak köprünün beton kolonuna çarpması sonucunda 9 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin adli soruşturmanın...

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara-Eskişehir otoyolunun Eskişehir istikametinde şehirlerarası bir otobüsün yoldan çıkarak köprünün beton kolonuna çarpması sonucunda 9 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin adli soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Sabah saatlerinde Ankara-Eskişehir otoyolunun Eskişehir istikameti 53. kilometresinde şehirlerarası bir otobüsün yoldan çıkarak köprünün beton kolonuna çarpması sonucunda ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Ağrı'dan İzmir'e yola çıkan otobüsün sebep olduğu tek taraflı kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybederken, 27 kişide yaralandı.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı kazaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kaza ile ilgili olarak adli soruşturma başlatırken, hayatını kaybedenlerin ölü muayene işlemleri tamamlanmış, olay yerinde gerekli incelemeler yapılmıştır. Otobüs sürücüsünün de hayatını kaybettiği olaya ilişkin Batı Cumhuriyet Başsavcılığımızca başlatılan soruşturma 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili koordinesinde 3 Cumhuriyet savcısı tarafından titizlikle sürdürülmektedir."

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Bu haber toplam 16 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.