Balışeyh’te üçüncü sondaj şebekeye bağlandı

Balışeyh’te üçüncü sondaj şebekeye bağlandı
 Muhabir
Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Hilmi Şen'in önderliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında, sorun ve talepler çözüm buluyor.

YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR

Geçmişte yağışlardan etkilenen bölgeler başta olmak üzere ilçenin birçok noktasında kilit parke döşeme, bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Hazırlanan iş planı doğrultusunda ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri, kilit parke döşeme, kaldırım onarımı, boyama ve çevre düzenlemesi gibi birçok alanda yoğun bir şekilde çalışıyor. Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıllarda yağışlardan etkilenen bölgelerimiz başta olmak üzere tüm ilçemizde kilit parke, bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

SORUN VE TALEPLER ÇÖZÜM BULUYOR

“Hazırlanan iş planı doğrultusunda ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde personelimiz çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Tüm hemşehrilerime sağlık ve esenlikler dilerim." dedi. Şen ayrıca, ilçede bir sondajın daha faaliyete geçirilerek şebekeye bağlandığını ve bunun Balışeyh için hayırlı bir gelişme olduğunu ifade etti. Şen, emeği geçen tüm personel arkadaşlarına teşekkür etti.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.