Aşağımahmutlar’da yaralar sarılıyor

Aşağımahmutlar’da yaralar sarılıyor
Kırıkkale’nin Aşağımahmutlar Mahallesi’nde sağanak yağış etkili oldu. Yağışın ardından tarım arazileri ve yollar büyük zarar gördü. Kırıkkale Belediyesi ekipleri, bölgede yaraların sarılması amacıyla hummalı bir mücadele verdi

EKİPLER SAHADA MÜCADELE VERDİ

Kırıkkale'nin Aşağımahmutlar Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış, tarım arazilerine ve yollara büyük zarar verdi. Yağışın ardından harekete geçen Kırıkkale Belediyesi ekipleri, hummalı bir şekilde çalışarak zararları gidermeye başladı.

asagimahmutlarda-yaralar-sariliyor4.jpg

Belediye Başkanı Ahmet Önal: "Doğal afetten etkilenen Aşağımahmutlar köyümüzde yaraları sarıyoruz. Afetin yaşandığı ilk andan itibaren Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ve iş makinalarımızla Aşağımahmutlar'da olaya müdahil olduk” dedi.

asagimahmutlarda-yaralar-sariliyor3.jpg

GEREKLİ YARDIMLAR ULAŞTIRILIYOR

Önal, “Tarım arazilerinde oluşan tahribatları onarıyor, yollardaki hasarı gideriyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en aza indirmek için canla başla çalışıyoruz” dedi. Yapılan çalışmalar kapsamında tarım arazilerinde oluşan çöküntüler ve su birikintileri temizleniyor.
Yollardaki hasarlar onarılıyor. Altyapı tesislerinde oluşan arızalar gideriliyor. Yağmur sularının tahliyesi için çalışmalar yapılıyor. Vatandaşlara gerekli yardımlar ulaştırılıyor.

asagimahmutlarda-yaralar-sariliyor1.jpg

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Belediye Başkanı Önal, yaptığı açıklamada: "Aşağımahmutlar sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu zor süreçte tüm imkanlarımızla yanlarında olduğumuzu ve yaralarını sarmak için elimizden geleni yapacağımızı bilmelerini istiyorum." dedi.

Bu haber toplam 323 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.